Кошница 0

Спя

Няма наличност
ISBN
9789547833623

Защо сънят е най-силният анаболен стимулатор, който ни поддържа млади и жизнени? Как да превърнем всяка нощ в натурален регулатор за баланс и хармония? Спя е за тези от вас, които се вълнуват от такива въпроси. Спя не е приспивателно, а предложение за конкретни действия.

От нощните смени, препълнени със стрес в Америка, до завръщането на пътя за здравето и намирането на собствена философия за осмислено дълголетие.

Поредицата "Тази книга няма значение" предлага конкретни методи, упражнения и биохакове за изграждане на трайни навици, водещи до по-добро здраве, самочувствие и благоденствие. След "Дишам" продължаваме със съня - съвършеният инструмент за здраве, с който се раждаме.

"Тази книга няма никакво значение за теб. Всъщност никоя книга, знание, звание или признание няма значение. Единственото, което има значение, е какво правим. Само действията, с които променяме себе си и света около нас, имат значение. Тази книга ще има значение за теб само ако ти помогне да предприемеш някакво действие, с което да подобриш своя живот или този на близки и познати. Иска ми се това да е книга, която самият аз бих желал да прочета преди 40 години. Книга без празни приказки, за реалния живот, която да ми помогне да изградя навици и да предприема малки, но значими в дългосрочен план стъпки за по-добър живот.

Мисля си, че това е точно такава книга, но какво мисля аз няма особено значение, ако ти, който четеш тези редове, не приложиш наученото от нея и не предприемеш действие. Но това не е мой проблем, твой е!

Ако тази книга привлече вниманието ти, значи си насъбрал в себе си нужната енергия за промяна - онова налягане, което се образува ден след ден в нас, когато усещаме, че трябва да променим нещо в живота си. Понякога знаем какво трябва да променим, често - дори как да го направим, но по една или друга причина не предприемаме нищо или почти нищо - което всъщност е по-лошо и от нищо."
Дойчин Кършовски


Повече информация
Автор Дойчин Кършовски
Страници 104
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 9.10.2023 г.
Издателство Intense
ID на книга 617904
ISBN 9789547833623
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Спя
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.