Кошница 0

Бъди по-щастлив сега

На склад
ISBN
9789542842620
18,00 лв.

Щастието не е в това какво притежавате или как изглеждате, а в това, което правите.

Повече информация
Автор Джейкъб Сейгър Уайнстийн
Страници 144
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 21.03.2023 г.
Издателство Сиела
ID на книга 616692
ISBN 9789542842620
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език

„Бъди по-щастлив сега“ ще ви предложи 100 прости неща, които можете да направите още сега, за да предизвикате положителни промени в живота си. На този практически насочен наръчник не бива да се гледа като на списък със задължителни стъпки за изпълнение или като на строга програма за самопомощ – авторът предупреждава още в началото колко погрешен е този подход.

Това не е списък, а по-скоро бюфет, пълен с вкусни почерпки за душата и тялото ви – лесни и прости за приготвяне, с които можете да се награждавате всеки ден, без да изпитвате вина, че не сте ги направили всичките.

Всеки от съветите е даден на базата на съвременни научни изследвания по темите, които авторът определя като Щастливата четворка – положителни взаимоотношения, редовни упражнения, достатъчно сън и осъзнатост. Поднесени с чувство за хумор и самоирония, с разбираеми схеми и весели илюстрации, тези 100 пътечки към щастието са разделени на пет групи: „Щастлив ум“, „Щастливо тяло“, „Щастливо сърце“, „Щастлив портфейл“ и „Щастлива душа“. Някои от тях са общоизвестни истини, а други по-скоро ще ви изненадат – като например колко малко физическия упражнения на ден всъщност са достатъчни, за да се почувствате веднага по-добре. Танцувайте повече, яжте повече зеленчуци, купувайте си преживявания, а не вещи, не си губете времето и най-вече – проявявайте повече съчувствие към себе си. Това са само част от съветите, с които комикът Джейкъб Сейгър Уайнстийн иска да ви помогне да се почувствате по-добре веднага.

Авторът на тази книга е американски писател и сценарист, носител на наградата на Гилдията на сценаристите в Америка, както и автор на хумористичното издание The Onion и в The New Yorker и BBC

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бъди по-щастлив сега
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.