Кошница 0

Просто чувствай

На склад
ISBN
9789544749552
20,00 лв.
Как да бъдеш по-силен, по-щастлив, по-здрав и още

Ръководството Просто чувствай: Как да бъдеш по-силен, по-щастлив, по-здрав и още е подходящо за възрастова група 8 – 12 години. То предлага на младите хора, родителите и учителите три базови съвета, с чиято помощ да решават проблеми, да използват вътрешната си сила, да владеят чувствата си и да повишат емоционалната си осъзнатост и интелигентност. Авторката е дъщеря на духовния гуру Дипак Чопра, който написва послесловието към книгата.

Пълноцветното издание запознава младия (и не само) читател с базовите градивни елементи на устойчивостта и издръжливостта и разглежда важни теми като гъвкавостта, отговорността, общуването, креативността и самопознанието. Все по-важна става способността на децата и тийнейджърите да бъдат независими и да посрещат трудностите с кураж. Ръководството предоставя на родителите и учителите ресурси, които ще помогнат на малкия и младия човек да се ориентира самостоятелно в живота. Просто чувствай е сред малкото заглавия на тема „социално и емоционално здраве“, което се обръща непосредствено към децата.

Втората в трилогията илюстровани книги с техники, съвети и насоки за деца (и възрастните в живота им) помага на децата да владеят емоциите си и да направят позитивен избор във всяка житейска ситуация.

  • Разбери какво е нужно на тялото и на ума ти, за да си щастлив и здрав;
  • Научи се да приемаш чувствата си;
  • Изпитвай гордост и радост от всичко, което правиш – всеки ден;
  • Подбирай думите, за да се изразяваш по-ясно… и още.

Другите две книги от трилогията на Малика Чопра – специалист по физическо, психическо и емоционално здраве, са Просто дишай и Просто бъди какъвто си.


Повече информация
Автор Малика Чопра
Страници 128
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 15.12.2022 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 616021
ISBN 9789544749552
Категории Самопомощ и личностно развитие
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Просто чувствай
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.