Кошница 0

Природни и точни науки

Описание на категорията

Разделът представя книги за природните науки – ботаника, зоология, география, химия, физика, и точните – математика, астрономия, компютри и графичен дизайн.

Природните науки най-общо се занимават с описание, прогнозиране и обясняване на природните явления, като се базират на доказателства от емпирични наблюдения и експерименти. Природните науки използват инструменти от формалните науки – математика и логика, превръщайки информацията за природата в измервания, които могат да бъдат обяснени като ясни твърдения за природните закони.

Предлаганите книги в този раздел обхващат широк спектър от теми – от откритията на Стивън Хокинг за черните дупки, научнопопулярните издания на Бил Брайсън, за Теорията на относителността на Айнщайн, до атласи, както и наръчници за изучаване на Java, Linux, Python, InDesign, Wordpress и други – за начинаещи и напреднали. Тук ще намерите книги за съвременни и класически теории, обяснения на термини, правила, богато илюстрирани енциклопедии и справочници.

В Природни и точни науки ще откриете литература на различни езици – най-вече на английски, руски и български, от различни автори и издателства – български и чуждестранни. В предложените книги ще откриете широк спектър от заглавия, които представят паралели между модерни и класически теории, авторски интерпретации и анализи на факти на явления от природния свят, точните науки и съвременните им направления.

За да улесните избора си на заглавие, можете да използвате филтъра в лявата част на сайта, като поставите отметка за критерий на филтриране на продуктите – по категория, език, автор, издателство, твърда или мека корица, поредица. Можете да филтрирате книгите по няколко критерия едновременно.

Можете да сортирате също така по дата, име и цена, както и да изберете броя продукти (по 20, 40, 60, 100 и всички), който да виждате на страница. По подразбиране книгите се визуализират от най-нови към по-стари издания.

По отношение на цената включените издания варират в диапазона от среден ценови клас 15,90 лв. – до високия ценови клас на енциклопедични издания в голям формат и с твърди корици – 199,00 – 350,00 лв.

В раздела можете да намерите едно и също заглавие на български и английски език, като например световните бестселъри:

 

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Има опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Задължително е да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Замяна на книга от раздела се извършва при предоставяне на книгата в запазен търговски вид и фискален бон от направената и доставена вече онлайн поръчка. Връщането е за сметка на клиента.

При неизпратена поръчка можете да направите замяна, когато продуктите са още в статус “Checking products”, и след като се свържете с Книгомания по телефон или имейл и предоставите номера на Вашата поръчка. При предадена поръчка на куриерска фирма от страна на Книгомания замяна на продукт не може да бъде направена.

Често задавани въпроси


В какъв ценови диапазон са книгите?

Цените на книгите в категорията са в диапазон от ниския  – 3,50 лв., до високия ценови клас – 49,90 лв.

Мога ли да направя поръчка без регистрация?

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Имате опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

Каква е цената за доставка?

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

При избор на продукт под 8,10 лв. сайтът не позволява поръчка. При поръчка на продукт под тази цена доставката е 4,50 лв., като клиентът е уведомяван допълнително по телефона при обработка на поръчката му.

За колко време ще получа поръчката си?

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Мога ли да върна книга, и ако да, как?

Задължително трябва да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.