Език
Валута
Кошница

Книгомания Бизнес и икономика

Изданията в раздел „Книгомания Бизнес и икономика“ са специализирани и са включени предимно енциклопедии и наръчници с научнопопулярен характер, като Книгомания залага на бестселър англоезични автори.

Към това число добавяме и теми, свързани с постигане на успех, стратегическо мислене, предприемачество, лидерство и мениджмънт, запознаване с най-значимите световни личности от областта на икономиката, финансите, инвестициите и бизнеса.  Всяка книга е представена с подробно описание на съдържание и биографична информация за автора.

Известни издания в този раздел са заглавията:

 

Книгите в този раздел са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти в сферата на бизнеса - за предприемачи, които желаят да започнат свои стартъп фирми и да развият своите бизнес умения.

Ще научите ценни съвети от редица успешни личности за вашето личностно развитие и за вашия бранд. Изданията на Книгомания ще ви посочат пътя на успеха и как да изграждате успешни бизнес стратегии.

Изданията са в средния и високия ценови диапазон - от 14 лв. до енциклопедии над 30 лв. Книгомания залага на високото полиграфическо качество – повечето от изданията на Книгомания са част от международни копродукции и се печатат в чужбина.

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Има опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Задължително е да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.