Език
Валута
Кошница

Dark Horse

Комиксите са сред най-любимите четива на тийнейджърите, но далеч комикс историите не губят популярността си и сред възрастните. В този раздел можете да разгледате заглавията от портфолиото на Dark Horse, които само Книгомания внася на българския пазар. В този раздел ще намерите фантастични, трилър, хорър и екшън приключения с Конан, Терминатор, Hellboy и B.P.R.D., Пришълецът (Aliens) и Хищникът (Predator). Разберете как Конан използва своята сила, прочетете кой е по-ужасяващ за човечеството – Пришълецът или Хищникът, как Хелбой, един герой от ада, се изправя срещу злото, каква е легендата за Кора и още приковаващи вниманието истории. Сред заглавията ще откриете и някои от най-любимите си манга истории като Berserk, Lone Wolf and Cub и други.

За да улесните избора или търсенето на книга, можете да използвате филтъра вляво на сайта и да сложите отметка на желания език, автор, издателство, вид корица и/или поредица. В раздела ще намерите комикси само на английски език.

По отношение на цената изданията са в много широк диапазон – от средния клас книги (20 лв.)  до много високия клас (200 лв.) – скъпи подаръчни издания с твърди корици и футляри.

Популярни поредици от Dark Horse:

 

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Има опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Задължително е да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Замяна на книга от раздела се извършва при предоставяне на книгата в запазен търговски вид и фискален бон от направената и доставена вече онлайн поръчка. Връщането е за сметка на клиента.

При неизпратена поръчка можете да направите замяна, когато продуктите са още в статус “Checking products”, и след като се свържете с Книгомания по телефон или имейл и предоставите номера на Вашата поръчка. При предадена поръчка на куриерска фирма от страна на Книгомания замяна на продукт не може да бъде направена.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.