Кошница 0

Книгомания За най-малките

Описание на категорията

Детските книги за най-малките от портфолиото на Книгомания са разнообразни по вид – книжки със звуци, с шаблони, книжки тип черна дъска, книжки с приказки, занимателни книги със задачи за рисуване, оцветяване, лабиринти, пъзели, апликация, малки енциклопедии, книги сканорами, комикси и други.

Изданията са подходящи за деца на възраст от 3 до 6 години, като илюстрациите, текстовете и поставените задачи са съобразени с техните възможности и способност за задържане на вниманието.

Книгите с шаблони, книгите тип черна дъска и книгите със звуци запознават подрастващите с първите числа, някои букви и геометрични форми, с животните и превозните средства, които ни заобикалят и какви звуци издават. Този тип издания подпомагат умственото им развитие и въображението, фината моторика на пръстите, координацията и двигателните умения.

Всички издания в Книгомания / За най-малките са част от международни копродукции и се печатат в чужбина. Отличават се в отлична полиграфия и достъпни цени. Книгите са в диапазона на ниския ценови клас – от 7, 90 лв., до над средния – 24,90 лв.

Изданията са само на български език и можете да изберете според типа занимание, което искате да предложите на децата – повече да рисува и оцветява, да започне ученето на числа и букви или пък да се запознае с известни приказки в адаптиран вид и да се наслаждава на илюстрациите.

Най-популярните заглавия в този раздел са:

  • Човешкото тяло“ от поредицата „Отвътре навън“ – мини енциклопедия, която представя по достъпен начин различните системи в човешкото тяло – как изглеждат и как работят те.

  • Книга с шаблони. Животни във фермата“ - съдържа 15 шаблона на животни и 15 задачи за изпълнение, които насърчават децата към творчество и са изпълними с подръчни средства (памук, стара гъбичка, лепило, клечки от сладолед, блокче с цветни страници, пера, прежда).
    Шаблонът на съответното животно трябва да се очертае и да се изпълни стъпка по стъпка указанието в задачата.

  • „Превозни средства на черната детска“подходящи за многократна употреба и дълги часове игра с приложените цветни тебешири. Всяка от страниците имитира черна дъска и мотивира децата да се научат да рисуват първите си форми и да прерисуват предмети в опростен вид благодарение на принципа на мрежата за ориентир.

  • „Имало едно време“ – подаръчна книга с адаптирани приказки за най-малките с красиви илюстрации на цяла страница. Включени са „Пепеляшка“, „Вълшебникът от Оз“, „Жабокът принц“, „Аладин“, „Малката русалка“, „Вълшебната раковина“.

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Има опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Задължително е да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Замяна на книга от раздела се извършва при предоставяне на книгата в запазен търговски вид и фискален бон от направената и доставена вече онлайн поръчка. Връщането е за сметка на клиента.

При неизпратена поръчка можете да направите замяна, когато продуктите са още в статус “Checking products”, и след като се свържете с Книгомания по телефон или имейл и предоставите номера на Вашата поръчка. При предадена поръчка на куриерска фирма от страна на Книгомания замяна на продукт не може да бъде направена.

Често задавани въпроси


В какъв ценови диапазон са книгите?

Цените на книгите в категорията са в диапазон от ниския  – 3,50 лв., до високия ценови клас – 49,90 лв.

Мога ли да направя поръчка без регистрация?

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Имате опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

Каква е цената за доставка?

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

При избор на продукт под 8,10 лв. сайтът не позволява поръчка. При поръчка на продукт под тази цена доставката е 4,50 лв., като клиентът е уведомяван допълнително по телефона при обработка на поръчката му.

За колко време ще получа поръчката си?

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Мога ли да върна книга, и ако да, как?

Задължително трябва да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.