Език
Валута
Кошница

Книгомания За най-малките

Детските книги за най-малките от портфолиото на Книгомания са разнообразни по вид – книжки със звуци, с шаблони, книжки тип черна дъска, книжки с приказки, занимателни книги със задачи за рисуване, оцветяване, лабиринти, пъзели, апликация, малки енциклопедии, книги сканорами, комикси и други.

Изданията са подходящи за деца на възраст от 3 до 6 години, като илюстрациите, текстовете и поставените задачи са съобразени с техните възможности и способност за задържане на вниманието.

Книгите с шаблони, книгите тип черна дъска и книгите със звуци запознават подрастващите с първите числа, някои букви и геометрични форми, с животните и превозните средства, които ни заобикалят и какви звуци издават. Този тип издания подпомагат умственото им развитие и въображението, фината моторика на пръстите, координацията и двигателните умения.

Всички издания в Книгомания / За най-малките са част от международни копродукции и се печатат в чужбина. Отличават се в отлична полиграфия и достъпни цени. Книгите са в диапазона на ниския ценови клас – от 7, 90 лв., до над средния – 24,90 лв.

Изданията са само на български език и можете да изберете според типа занимание, което искате да предложите на децата – повече да рисува и оцветява, да започне ученето на числа и букви или пък да се запознае с известни приказки в адаптиран вид и да се наслаждава на илюстрациите.

Най-популярните заглавия в този раздел са:

  • Човешкото тяло“ от поредицата „Отвътре навън“ – мини енциклопедия, която представя по достъпен начин различните системи в човешкото тяло – как изглеждат и как работят те.

  • Книга с шаблони. Животни във фермата“ - съдържа 15 шаблона на животни и 15 задачи за изпълнение, които насърчават децата към творчество и са изпълними с подръчни средства (памук, стара гъбичка, лепило, клечки от сладолед, блокче с цветни страници, пера, прежда).
    Шаблонът на съответното животно трябва да се очертае и да се изпълни стъпка по стъпка указанието в задачата.

  • „Превозни средства на черната детска“подходящи за многократна употреба и дълги часове игра с приложените цветни тебешири. Всяка от страниците имитира черна дъска и мотивира децата да се научат да рисуват първите си форми и да прерисуват предмети в опростен вид благодарение на принципа на мрежата за ориентир.

  • „Имало едно време“ – подаръчна книга с адаптирани приказки за най-малките с красиви илюстрации на цяла страница. Включени са „Пепеляшка“, „Вълшебникът от Оз“, „Жабокът принц“, „Аладин“, „Малката русалка“, „Вълшебната раковина“.

За да поръчате книга от сайта на Книгомания, не е задължително да имате регистрация. Има опция за поръчване и като гост.

Регистрацията е препоръчителна, ако желаете да използвате функционалностите на сайта ни за запазване на списък с желаните книги. Можете да видите всяко заглавие в кои книжарници е налично, като кликнете на бутона „Наличност в книжарници“.

При наличност на книгите на склад при нас по-голямата част от поръчките за София се изпълняват на същия работен ден. Поръчки за провинцията се предават на куриерска фирма „Спиди“ всяка вечер и се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.

Цената на доставка за София и страната (до адрес или офис на „Спиди“) е 2,90 лв., като при поръчка на продукти за сума над 39 лв. доставката е безплатна.

Пазаруването през сайта на Книгомания е лесно и достъпно. Обикновено получавате поръчката си до три работни дни. Замяна и връщане на книга се осъществява за сметка на клиента в 14-дневен срок от получаването на пратката.

Задължително е да ни изпратите книгата/ите с издадения фискален бон. Ако причината за връщане е сгрешен или дефектен продукт, тогава разноските по връщането е за сметка на Книгомания.

Замяна на книга от раздела се извършва при предоставяне на книгата в запазен търговски вид и фискален бон от направената и доставена вече онлайн поръчка. Връщането е за сметка на клиента.

При неизпратена поръчка можете да направите замяна, когато продуктите са още в статус “Checking products”, и след като се свържете с Книгомания по телефон или имейл и предоставите номера на Вашата поръчка. При предадена поръчка на куриерска фирма от страна на Книгомания замяна на продукт не може да бъде направена.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.