Език
Валута
Кошница

За издателство Книгомания

Книгомания е лидер в издаването на луксозни илюстровани албуми, енциклопедии, справочници и подаръчни издания за деца и възрастни. В портфолиото на издателството има над 400 заглавия в широк спектър от теми: от детски книги с любими приказки и книжки с различни активности до луксозни енциклопедии и албуми в областите изкуство, фотография, психология, философия, география, спорт, пътуване, природни и исторически забележителности, кулинария. Популярни издания на Книгомания са и картинни речници, самоучители, наръчници, пътеводители, атласи, колекции със загадки, книги сканорами, илюстрирани биографии.

Повечето от книгите са част от коопродукции на световноизвестни поредици. Албумите "1001 исторически места, които непременно трябва да посетите", "501 града, които трябва да посетите", "501 природни чудеса, които трябва да видите", "Великолепните кулинарни пътешествия", "Енциклопедия на свещените места", "Златната книга на шоколада", "Знаци и символи", "Изкуството. Цялата история", "Изкуството да рисуваш човешко тяло", "Исторически атлас", "Книгата за парите", "Книгата за психологията", "Фотографията. Цялата история" са малка част от портфолиoто на издателството.

Заглавията от утвърдените дългогодишни поредици „Големите идеи, обяснени просто“, „Мъдростта на вековете“, „101 места“, „500 ястия…, които непременно трябва да опитате“, „Изкуството да рисуваш“, „Поредица MENSA“, „MENSA kids“, „501“ са сред най-търсените заглавия на книжния пазар в България.

Изданията на Книгомания можете да намерите във всички големи книжарници и книжни борси в страната. Книгомания менажира с изключителни права 28 търговски обекта за продажба на книги – собствени книжарници или в партньорство с големи вериги магазини - Ciela, Orange Books, Greenwitch book center и др. Книгомания е лидер в онлайн продажбите на книги чрез сайта  www.knigomania.bg. Пълен списък на магазините можете да намерите тук.

Страницата на Книгомания във фейсбук – Книгомания.бг – има над 101 000 последователи.

Харесайте я и вие

Данни на фирмата:
КНИГОМАНИЯ ЕООД
BG 121529157
МОЛ Илиян Андонов
София, 1408, ул. "Д-р Стефан Сарафов" 24, блок 3, офис 1

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.