За издателство Книгомания

Книгомания е лидер в издаването на луксозни илюстровани албуми, енциклопедии и справочници. В портфолиото на издателството има над 360 заглавия в различни области. Повечето от книгите са в световно известни поредици. Албумите "1001 исторически места, които непременно трябва да посетите", "501 града, които трябва да посетите", "501 природни чудеса, които трябва да видите", "Великолепните кулинарни пътешествия", "Енциклопедия на свещените места", "Златната книга на шоколада", "Знаци и символи", "Изкуството. Цялата история", "Изкуството да рисуваш човешко тяло", "Исторически атлас", "Книгата за парите", "Книгата за психологията", "Фотографията. Цялата история" са малка част от портфолиoто на издателството.

Книгомания е сред водещите издателства в детското книгоиздаване в страната и предлага луксозни издания от различни жанрове както за най-малките, така и за по-големите деца. Книгите на издателството дават на децата не само знания, но и ценности, стимулират самостоятелното мислене, въображение и активност.

Заглавията на Книгомания можете да намерите във всички големи книжарници и книжни борси в страната. Издателството притежава собствени книжарници в София: Книгомания - бул. "Левски" 28, Книгомания - бул. "Прага" 17.

Страницата на Книгомания във фейсбук е харесана от над 92 000 души.

Харесайте я и вие

Данни на фирмата:
КНИГОМАНИЯ ЕООД
BG 121529157
МОЛ Илиян Андонов
София, 1408, ул. "Д-р Стефан Сарафов" 24, блок 3, офис 1

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.