Кошница 0

Просто бъди, какъвто си

На склад
ISBN
9789544749569
20,00 лв.

"Надявам се, че с настоящата книга ще научиш повече за това кой си всъщност, какво обичаш най-много и какво те кара да се чувстваш най-щастлив и спокоен. Надявам се, че тя ще ти помогне и да се замислиш какъв искаш да бъдеш, след като вече познаваш неповторимото и изумително усещане да бъдеш просто какъвто си!" ~ Малика Чопра

Повече информация
Автор Малика Чопра
Страници 120
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 15.12.2022 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 616022
ISBN 9789544749569
Категории Самопомощ и личностно развитие

Задавай въпроси, определяй намерения, бъди специален - какъвто си, и още. Просто бъди какъвто си е достъпно и увлекателно написано ръководство за израстване с цветни илюстрации, подходящо за възрастова група 8 - 12 години. То се заема с една от най-важните задачи на родителя и учителя - да научи децата да разбират и да приемат своите емоции и да общуват здравословно и пълноценно - както с останалите хора, така и със себе си. Ръководството е написано от Малика Чопра - специалист по физическо, психическо и емоционално здраве и дъщеря на духовния гуру Дийпак Чопра, който е автор на послеслова.

Просто бъди себе си ще помогне на децата и тийнейджърите да се фокусират върху нагласата за растеж чрез самоанализ, формулиране на намерения, цели и задачи. Те се отнасят към живота им като цяло, но и към начина да служат на себе си, на семействата си, на общностите, към които принадлежат, и обществото. Разработено специално за младежка аудитория, пълноцветното издание предлага упражнения за осъзнатост, които улесняват децата и тийнейджърите (както и всички останали) да открият и да изследват своя глас. Малика Чопра твърдо вярва, че ако младият човек се научи отрано да размишлява, да приема неувереността и несигурността като нещо обичайно, да участва в живота на останалите по своя неповторим начин и при това да се чувства добре, той ще води по-здравословен и пълноценен, а следователно и по-щастлив живот.

Следвайки модела на успешните първи две книги от трилогията за израстване - Просто дишай и Просто чувствай - Просто бъди, какъвто си е увлекателно и лесно за четене и възприемане ръководство за деца и тийнейджъри. То съдържа набор от инструменти, които ще помогнат на младия (и не само) човек да води пълноценен живот.

Книгата е част от поредицата Познай себе си на издателство Кибеа.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Просто бъди, какъвто си
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.