Кошница 0

Бъди в хармония със себе си

На склад
ISBN
9786191645022
20,00 лв.

Бъди в хармония със себе си е дългоочакваното продължение на бестселъра на Лиз Бурбо Слушай своето тяло, твоя най-голям приятел на земята. Книгата е резултат от непрестанните изследвания на авторката в областта на личностното развитие. В нея тя предлага на своите многобройни читатели нови открития и ги води стъпка по стъпка към духовното осъзнаване и израстване и към изграждането на успешен и щастлив живот.

Книгата има три основни части: Имам, Правя и Съм. Тяхната съвкупност ни показва колко е важно да осъзнаеш от какво имаш нужда, за да бъдеш щастлив, и да пристъпиш към необходимите действия, за да получиш онова, което желаеш, като през цялото време се стремиш да бъдеш себе си.

Всяка глава завършва с практически упражнения, които помагат на читателя да открие пътя към себепознанието. Но само то не може да подобри качеството на живота ни. Единствено конкретните действия ще го направят, защото истинското осъзнаване идва с опита.

Обичаната от поколения читатели авторка ни споделя мъдростта си, плод на лични наблюдения и преживявания, в една лесна за възприемане и разбиране форма: "Нито едно човешко същество няма силата да направи друг щастлив, защото щастието идва отвътре. Ето защо няма как да бъдем щастливи, ако очакваме някой или нещо да ни донесе това, за което мечтаем."


Повече информация
Автор Лиз Бурбо
Страници 384
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 5.12.2022 г.
Издателство Enthusiast
ID на книга 615946
ISBN 9786191645022
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри 2022
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бъди в хармония със себе си
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.