Език
Валута
Кошница

Често задавани въпроси

1. Необходимо ли е да се регистрирам, за да поръчам книга?

Регистрацията е препоръчителна, но не е задължителна. Можете да поръчате книги и без да сте регистриран потребител – като Гост. Регистрацията отнема само няколко минути и улеснява Вашите бъдещи поръчки, както и можете да използвате функцията „Моят списък с желания“.

2. Защо да се регистрирам?

Регистрацията ви дава възможност да ползвате функции, които значително улесняват поръчката. Регистрираните потребители попълват адреса за доставка еднократно. Ако по-късно желаят да го променят, имат достъп до информация за предишните си поръчки, могат да проследят статуса на поръчката си във всеки един момент

3. Как да намеря книгата, която искам?

В полето Търси напишете заглавието или част от него, ключова дума, автор или ISBN-а на книгата, която искате да намерите. Разширеното търсене ви дава възможност да търсите по цена, език, издателство, филми по книги, предстоящи и нови заглавия и други критерии.

4. Как да поръчам книгата, която искам?

След като намерите желаната от вас книга, натиснете бутона Купи. Той ще ви отведе към Кошница, откъдето да направите поръчката. След това изберете дали да поръчате като Гост, или като Регистриран потребител. Попълнете полетата Платежна информация, Информация за доставка, Начин на доставка и Информация за плащане. След като направите поръчката, получавате e-mail за потвърждение и ще бъдете уведомявани за всяка промяна в статуса на поръчката.

5. Мога ли да откажа поръчката?

Поръчка можете да откажете в рамките на работния ден до 16 ч., преди подготвянето й за изпращане. За да откажете поръчка, ни изпратете e-mail на [email protected] или ни се обадете на телефон 02/421 58 51 или 0893 305 100. При отказ на поръчка след предаването й на куриерската фирма разходите по връщането й е за сметка на клиента.

6. Какво се случва, ако книгата, която искам, не е налична?

Ако желаната от Вас книга не е налична, натиснете бутона „Предварителна поръчка“, който ще ви отведе към контактната форма. Попълнете я и ние максимално бързо ще ви отговорим дали и кога ще можем да ви я доставим.

 

 

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.