ИЗИСКВАНИ ЛИЧНИ ДАННИ, СЪХРАНЕНИЕ, ОБРАБОТКА И ТРАНСФЕР

 

КНИГОМАНИЯ ЕООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни под №  128653.

СЪБИРАНИ ЛИЧНИ ДАННИ

КНИГОМАНИЯ ЕООД  събира чрез страницата си https://knigomania.bg минимално нужните лични данни от своите клиенти. Споменатите по-долу данни са необходими за осъществяване на доставката по куриер и регистриране на поръчката, направена в нашия електронен магазин.

ОБРАБОТКА НА ИНФОРМАЦИЯ

Обработката на вашите лични данни се осъществява само и единствено от служители на КНИГОМАНИЯ ЕООД. Достъпът до тази информация е защитен с няколко нива за сигурност:

СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Данните, които събира КНИГОМАНИЯ ЕООД, се съхраняват само в електронен вид на посочените по-долу места. Хартиени копия се правят само на бланките за изпълнение на поръчки, за да бъдат предадени на куриера, и съдържат име, адрес и телефон.

ТРАНСФЕР НА ДАННИ

За съхранение – дата център 3DC София

 

ПРАВО ДА БЪДЕТЕ ЗАБРАВЕНИ

Съгласно регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни, всеки наш клиент има право да поиска неговите лични данни да бъдат променени или заличени от нашите информационни архиви. Можете да го направите от вашия потребителски профил в уебсайта или като се свържете с нас по телефона.

 

Имейл: legacy@knigomania.bg  

Tелефон: +359 2 421 58 51 (от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 ч.)

 

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

  1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
  2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  4. Телефон:02 915 3 518
  5. Email: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg
  6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

Достъп до платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr 

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.