Кошница 0

Дж. Мартин ще публикува "The Winds of Winter" с наближаването на края на екранизацията на "A Dance with Dragons"

 

Авторът споделя в своя блог, че ще публикува "The Winds of Winter" (шеста част) с наближаването на края на екранизацията на "A Dance with Dragons". Седмата и последна част от „Песен за огън и лед“ ще е със заглавие "A Dream of Spring".

В изданието на "Vanity Fair" за април Джордж Мартин споделя, че е напълно наясно с бързината, с която сериалът "Game of Thrones" се движи по книгите от сагата "A Song of Ice and Fire". Засега всяка година се адаптира по половин или цяла книга от поредицата.

Джордж Мартин: „Надявам се сериалът да не ме догони, докато излезе следващата част от сагата. Сезонът, който ще излезе тази година, покрива втората част на третата книга. "A Storm of Swords" бе прекалено обемна и се наложи да я разделя на две части. Но все пак има още две книги след това – "Feast for Crows" и "A Dance with Dragons". Петата книга е дълга колкото "A Storm of Swords" и ако решат да я разделят и нея на две части, потенциално се очакват още три сезона. "Feast for Crows" и "A Dance with Dragons" може да се комбинират и да се нагласят хронологично. Надявам се така да се случи със сериала. Дотогава аз ще съм публикувал "The Winds of Winter", което ще ми даде още няколко години време. Може да се окаже по-трудно с последната (седма) книга, "A Dream of Spring", както и се очаква.“

Всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.