Кошница 0

Софийският международен панаир на книгата вече е открит

 

Успяхте ли вече да ни посетите на Софийския панаир на книгата? Ако не сте или пък искате да разгледате още веднъж, ви очакваме до неделя на 9-и щанд (точно срещу входа) в НДК всеки ден от 10 до 20 часа. Не оставяйте посещението си за последния момент, защото на 11-и панаирът ще бъде отворен за посетители до 17 часа.

А причините да ни посетите са много. По традиция предлагаме 10% отстъпка на всички наши издания, но този път специално за панаира сме направили  50% отстъпка на някои наши албуми. Заповядайте да разберете кои точно са тези невероятни предложения.

За първи път на изложението ще можете да видите две наши нови издания:

"101 позиции далеч от леглото" - чудесен подарък за Вас и Вашата половинка, с който да направите коледните празници още по-вълнуващи.
"Свят без край" - новата книга на Кен Фолет. В това дългоочаквано продължение на "Устоите на Земята" историята продължава 200 години по-късно. Този път главни герои са наследниците на героите от "Устоите на Земята".

Очакваме ви!

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.