Валута
Кошница

Тази година празниците ще бъдат необикновено горещи

Обичате ли силните усещания? Искате ли да внесете малко разнообразие във връзката си? Тогава навярно ще оцените тази малка подвижна Камасутра със 101 карти. Забравете за леглото и се впуснете в приключения на най-различни места - във ваната, във фитнеса и на още много места, на които досега не сте поглеждали като на любовен терен. Картите в "101 позиции далеч от леглото" са ламинирани за по-голяма водоустойчивост, така че може да ги вземете с вас на водните си приключения.

На всяка поза е посочено нивото на трудност с цел да се избегнат контузии, поради подценяване на техническата сложност. Предупреждаваме ви, че издателството не носи отговорност в случай на травми, възникнали след акробатични изпълнения, несъвместими с физическите способности на практикуващите.

Ако пък смятате да пътувате някъде за празниците, хвърлете няколко карти в багажа, за да направите почивката си наистина незабравима.

                

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.