Кошница 0

Книгомания в партньорство с BBC Good Food

Манията Книгомания обхвана и лидерът сред кулинарните списания BBC Good Food. От месец декември Книгомания води рубриката "Свободно време", в която представя интересни, вълнуващи и обогатяващи книги. В новия брой, който е на пазара от 20 ноември, акцентът е върху заглавията "1001 вина, които непременно трябва да опитате", "501 коктейла, които трябва да опитате" и "501 бири от цял свят, които непременно трябва да опитате". На страниците с предложения за малчуганите са избрани рецепти от книгата "Как да храним бебетата и малките деца".

Книгомания партнира на BBC Good Food и в абонаментната кампания през месеците декември и януари. Ако  направите годишен абонамент за списанието, получавате подарък - книга. Можете да изберете едно от следните заглавия: "500 салати, които непременно трябва да опитате", "Да избереш точната диета" и "Как да храним бебетата и малките деца". Предложението  е валидо до 31 януари, 2011 г. или до изчерпване на количествата.

обратно към всички новини

                                                                
               

 

 

 

 

 

 

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.