Кошница 0

Inferno - новата книга на Дан Браун

Прочетете ексклузивно 16 страници от следващата книга на Дан Браун тук или в някое от специалните издания на предните му романи на изключителната цена от 9,90 лв.

Авторът на международните бестселъри "The Lost Symbol" и "The Da Vinci Code", наскоро приключи работата по новия си роман, "Inferno", който се очаква да излиезе на 14 май 2013. Скоро след това и българските фенове на Дан Браун ще могат да го намерят в книжарници Книгомания.

Дан Браун заяви: "Въпреки че съм учил "Ад" на Данте Алигери като студент, докато не започнах проучването си във Флоренция, не осъзнавах изцяло влиянието на работата на Данте върху съвременния свят. С този нов роман, аз очаквам да поведа читателите на пътешествие дълбоко в един тайнствен свят ... свят на кодове, символи и повече от няколко тайни прохода."
 
С излизането си на 14-ти май "Inferno" ще бъде достъпна и като електронна книга.

"The Da Vinci Code"  е роман-рекордьор във Великобритания. Книгата се е задържала повече от две години (120 седмици) в Sunday Times топ 10 на най-продаваните книги, а 68 седмици е била под номер 1. Преведена е на 51 езика.

Всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.