Кошница 0

Едно от най-очакваните филмови заглавия за 2012 г. е „Игрите на глада”

„Игрите на глада” е едно от най-очакваните кино заглавия в началото на новата година. Екранизацията по едноименния бестселър на Сюзан Колинс води в класацията на сайта Next Movie (собственост на MTV, но посветен на киното). Данните от допитването, в което са подадени 982 000 гласа, показват, че 51% от почитателите на киното очакват с най-голямо нетърпение излизането на екран на футуристичния трилър. В класацията влизат още "Здрач: Зазоряване - втора част" и "Хобитът: Неочаквано пътешествие".
Действието във филма се развива на територията на бившите Съединени Щати. Според сюжета веднъж годищно властите организират жестоки съзтезания „Игри на глада”, в които участват подрастващи между 12 и 18 години.
Филмът се очаква да излезе на големия екран на 23 март 2012 г. Ако нямате търпение да чакате три месеца, можете да се сдобиете и с трите части на сагата тук.

        


Участниците в анкетата са посочили "Хари Потър и Даровете на смъртта: Част 2" за най-добър филм на 2011 г. За последната част от поредицата за приключенията на  младия магьосник са гласували 52% от анкетираните. Филмът "Здрач: Зазоряване: Част 1" е на второ място с 48%.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.