Кошница 0

Отделете повече време на хобито си през новата година с "Рисуване на животни" и "Как да рисуваме човешката фигура".

Всеки от нас си обещава нещо различно за новата година: да спортува повече, да се изнервя по-малко или пък да отделя повече време на хобито си. Ако спадате към последните два типа, със сигурност да инвестирате повече време в рисуване е една голяма стъпка към изпълнение на новогодишното обещание.

Добри помощници в това могат да ви бъдат двете нови преработени издания на “Рисуване на животни” и “Как да рисуваме човешката фигура”.

                            

Те биха били полезни на всеки, увлечен по рисуването, със своите детайлни описания на използваните техники и разнообразните примерни скици.

Художниците (дори и начинаещите) ще научат нови хитрости при рисуването на човешката фигура с разглеждането на скици на модели в най-различни пози и от разнообразни възрастови групи. Ще се научите как да предавате най-правдоподобно извивките на тялото, но и спецификата на изражението.

Ако пък сте по-силно привлечени от животните, със сигурност ще ви бъдат полезни примерните скици на диви и домашни животни. По-голямата част от тях са рисувани на открито. Сред тях има и бързи скици, целящи до уловят динамиката на движението, и други по-задълбочени, пресъздаващи всеки детайл от рисуваното животно.  

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.