Кошница 0

Остават само три дни до филмовата премиера на "The Hunger Games" ("Игрите на глада")

              

Само след 3 дена е световната филмова премиера на "Hunger Games" ("Игрите на глада"). Това със сигурност ще предизвика противоречиви чувства в Нина Джейкъбсън - режисьорката на филма.
Самата тя признава, че събитието буди в нея и силно вълнение, и безпокойство.
"Обичам тази книга не по-малко и от най-големите и фенове" - споделя Джейкъбсун в свое интервю. - "Много съм доволна от крайния резултат и се радвам на вълнението, с което хората очакват филма."
След като прочела първата част от трилогията режисьорката била толкова впечатлена, че поискала веднага да прочете и втората, още преди да бъде публикувана. Както казва самата тя "Когато се влюба в някоя книга, наистина с влюбвам. А това не се случва често.".

Ако досега не сте се запознали със сюжета, "Игрите на глада" са събитие, предавано по националния телевизионен ефир, в което участниците трябва да се борят, докато оцелее само един. Изправена срещу отлично тренирани трибути, готвили се за игрите през целия си живот, шестнадесетгодишната Катнис Евърдийн става участничка в 74-те "Игри на глада", за да не се наложи сестра й да се състезава.

Тя може да разчита единствено на изострените си инстинкти и на наставничеството на пропилия се бивш победител Хеймич Абърнати. Само един от 24-те състезатели може да оцелее и да се върне у дома. Ако Катнис иска някога се завърне отново в Окръг 12, трябва да направи невъзможен избор на арената, между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

Най-любопитните вече могат да видят трейлъра тук.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.