Кошница 0

Новата книга на Дан Браун "Ад" и на български

Последната книга на Дан Браун "Inferno" (или "Ад") се очаква да излезе на български на 10 юни. Тя ще се предлага с твърди (29,90 лв.) и с меки корици (19,99 лв.). Сега можете да направите предварителна поръчка на някое от тези издания през нашия сайт и да го вземете с 20% отстъпка.

Ако все пак предпочитате да четете в оригинал, ви предлагаме и луксозното издание на "Inferno" с 10% отстъпка.

И този път главен герой в историята е професор Лангдън. Заплаха за живота ще запрати него и младата лекарка Сиена Брукс на главоломна гонитба из Флоренция. Единствено познаването на тайни проходи и древни загадки, спотайващи се зад историческата фасада, може да ги спаси от неизвестните им преследвачи. Водени само от няколко стиха от мрачния шедьовър на Данте, Лангдън и Сиена трябва да разгадаят серия шифри, скрити дълбоко в някои от най-прочутите творби на Ренесанса – скулптури, картини, сгради, – за да открият отговора на загадка, която може би ще им помогне да спасят света от ужасяваща заплаха...

Разиграващ се на невероятен фон, вдъхновен от една от най-зловещите литературни класики в историята, „Ад” е най-завладяващият и предизвикващ размисъл роман на Дан Браун досега - задъхана надпревара с времето, която ще ви грабне още от първата страница и няма да ви остави до последната.

 

Всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.