Кошница 0

Книгомания отново е на Sofia Arhitecture Week

Архитектурата не значи просто застрояване. Тя може да предложи повече от прагматични решения на днешните ни икономически стремежи. Тя e способна да ни насочи към нови реалности, или поне да намекне за неразкрити възможности.

Ако и за вас архитектурата е източник на възможности, не пропускайте Sofia Arhitecture Week, в която Книгомания за поредна година е партньор. Събитието започна на 1 октомври и ще продължи до 6 ноевмри. Отворено е за посетители от 10 до 22 часа.

В оставащите два дни програмата е изпъстрена с различни интересни събития. Ако сте любопитни да видите тазгодишните предложения, можете да го направите тук.

Не по-малко интерeсни са възможностите, които предлага книжния щанд. Там можете да се сдобиете с луксозни издания с новостите в архитектурата с отстъпка от Книгомания.

Побързайте! Остават само два дена до края на архитектурната седмица. Отделете си време, за да се потопите в света на архитектурата, на новите реалности и прекрасните издания за архитектура.

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.