Кошница 0

Customer Service

Shipping & Delivery

Вашите заявки се обработват всеки работен ден от 9,30 до 16,00 ч.

Направените до 16,00 ч. поръчки за страната и чужбина се предават на съответната куриерска служба в рамките на същия ден, ако книгите са налични в офис.

Около 90% от поръчките се изпълняват в рамките на 24 часа.

Всички посочени цени са в български левове с включен ДДС.

При работа на сайта в режим на английски език цените се преизчисляват автоматично според официалния курс на БНБ 1 евро = 1,95583 лева. Минималната цена за доставка в чужбина е 3,80 евро (за книги с тегло до 200 г. в рамките на ЕС) и нараства в зависимост от избраната държава.

Книгомания доставя за Вас книги на английски и руски език по индивидуални поръчки.

За целта е необходимо да изпратите на електронен адрес [email protected] точното заглавие на търсената книга и съответния ISBN. В резултат ще получите отговор за съответната възможност, цена и срокове за доставка.

Privacy & Security

Условия на ползване
Чрез достъпа, търсенето в или използването на този сайт потвърждавате, че сте прочели, разбрали и приели да спазвате тези условия.

Ценообразуване и информация
Въпреки че са положени максимални усилия за гарантиране, че описанията, цените, количествата, отстъпките и т.н., поместени на този сайт, са точни, поради спецификата на доставяните от издателя продукти те подлежат на промени без нужда от предварително известяване. Продуктите на нулева цена са все още неналични. След тяхната доставка цените ще бъдат актуализирани. Преди това поръчки за тези артикули няма да се изпълняват.

Права на интелектуална собственост
Информацията, съдържаща се в този уеб сайт (както и дизайнът и вида на уеб сайта) заедно със софтуерния код, включително всички образи, илюстрации, дизайни, видео клипове, снимки, библиографска информация, текст и други материали, които са включени, са запазени права, търговски марки или друга интелектуална собственост, която се притежава, контролира или лицензира.

Нямате право да копирате, възпроизвеждате, сваляте, публикувате, разпространявате, предавате, показвате, извличате, разкривате, предоставяте онлайн, променяте или използвате отново материалите от уеб сайта без изричното предварително писменно съгласие на Книгомания ЕООД, с изключение само за нетърговско и лично ползване. Не получавате лиценз за използване на търговската марка Книгомания. Лицензите и разрешителните за използване на логота, графики, образи и библиографски данни се получават от Книгомания по имейл адреса [email protected]

Уеб сайтове на трета страна
С цел удобство за притежателите на акаунти, Книгомания включва линкове към други уеб сайтове или материали, които са извън нашия контрол.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.