Кошница

Приказка

На склад
ISBN
9789545842009
37,99 лв.
Тайна, пазена цял живот! История, на която никой не би повярвал...
Повече информация
Автор Стивън Кинг
Страници 656
Корица твърда
Език български
Година 2022
Дата на получаване 1.12.2022 г.
Издателство Бард
ID на книга 615907
ISBN 9789545842009
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги

Чарли Рийд е обикновен гимназист, играе футбол и бейзбол, изкарва добри оценки. Но носи на плещите си тежко бреме. Майка му загива при катастрофа, когато той е на седем, и скръбта тласка баща му към алкохолизъм. Чарли се е научил как да се грижи за себе си - и за баща си. Когато е на седемнайсет, Чарли се запознава с кучето Рейдър и със стария му стопанин Хауард Боудич, саможив мъж, живеещ в уединение на върха на висок хълм в голяма къща със заключена барака в задния двор.

Чарли започва да помага на господин Боудич в домакинството и обиква Рейдър. Когато умира, старецът оставя на Чарли касета със запис, в който разказва история, на която никой не би повярвал. Боудич цял живот е пазил в тайна, че в бараката на двора има портал към друг свят.

В Приказка разказваческото майсторство на Кинг достига нови висини. Това е великолепна и страховита приказка, в която доброто е изправено срещу неописуемо зло и един млад герой - и неговото куче - трябва да поведат тази битка.

Легендарният разказвач Стивън Кинг слиза дълбоко в кладенеца на своето въображение в този завладяващ роман, в който доброто и злото са вкопчени в ожесточена борба и залогът е изключително висок - за онзи свят и за нашия.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приказка
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.