Кошница 0

По-късно

На склад
ISBN
9786190300724
17,99 лв.
Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да платим за разкриването им. Джейми Конклин не е обикновено дете, той притежава специална дабра, но цената на способностите му е по-висока, отколото може да си представи.

Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да платим за разкриването им.

Синът на самотна майка Джейми Конклин просто иска обикновено детство. Но Джейми не е обикновено дете. Роден е с неестествена способност, която майка му настоява да пази в тайна. Той може да вижда това, което никой друг не може, и да научава неща, недостъпни за другите. Но цената на тази способност е по-висока, отколкото Джейми може да си представи. И той открива това, когато нюйоркска детективка го въвлича в преследването на убиец, който заплашва да удари и от гроба.

Стивън Кинг е в най-добрата си форма. „По-късно“ е ужасяваща, но и трогателна история за изгубена невинност, която поставя на изпитание представите ни за добро и зло. В романа има ехо от „То“. Завладяваща, незабравима история за това, какво струва да се изправиш срещу злото и неговите многобройни лица.

Повествованието на Кинг в „По-късно“ е чисто, директно и предизвикателно както винаги. Кратките глави се четат бързо, криминалният сюжет е задъхан, в него има оръжия, наркотици, бомби и отвличане, а някои от изреченията направо спират дъха.

Уошингтън Поуст

 


Повече информация
Автор Стивън Кинг
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 28.05.2021 г.
Издателство Бард
ID на книга 612568
ISBN 9786190300724
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги
Bestsellers 2021
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:По-късно
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.