Доставка от 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

 

 

 

 

Новини

Детската енциклопедия „Невероятно, но факт!" с награда за образователен продукт на 2017 г.

Детската енциклопедия НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ! е сред финалистите на престижната награда за САЩ за образователен продукт „Изборът на учителите“ за 2017 година. Learning Magazine провежда конкурса за 12-а поредна година под надслов „Ученето не приключва за учениците с напускането на класната стая“. Енциклопедията „Невероятно, но факт!“ е част от образователната поредица на престижното издателство DK, която може да бъдат намерена и на българския пазар под логото на Книгомания и включва книгите „Не може да бъде“ и „Истина или лъжа“. 

Направи си сам… по-добро образование!

Уморихте ли се да чакате уроците в училище да станат по-интересни, по-съвременни и провокиращи мисленето, а не зубренето? Вече има книга, която може да помогне в преодоляването на някои основни недостатъци на системата „Ами ако…? Въпроси и упражнения за любопитни умове“ от Мат Мъри и Андрю Р. Макхю (Книгомания) не дава готови отговори, нито твърди правила. Вместо това авторите насърчават задаването на въпроси, комбинирайки ги с творчески задачи – и така подтикват децата към самостоятелно мислене, помагат им да развиват въображението си успоредно с практическите си умения. 

Барбара Айзъкс в България за представянето на книгата „Как да отгледате удивително дете. Методът Монтесори“

На 30 ноември 2016 г. в Информационния център на ЕС aкадемичният директор на Международния Монтесори обучителен център във Великобритания Барбара Айзъкс представи книгата „Как да отгледате удивително дете. Методът Монтесори“ от Тим Селдин, председател на фондация „Монтесори“ в САЩ. Това е един от най-добрите наръчници за прилагане на метода и в домашни условия – с цел развитието на потенциала на децата до 6-годишна възраст, пълен с идеи за полезни и приятни занимания.