Доставка от 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

 

 

 

 

Новини

Луксозен фотоалбум за Стефка Костадинова с официална премиера

„Никога не съм си представяла, нито съм искала моят рекорд от световното в Рим  през 1987-а да се задържи 30 години!“ С тези думи Стефка Костадинова предизвика буря от аплодисменти в Музея на спорта на стадион „Васил Левски“. Да отпразнуват с нея премиерата на луксозната книга албум „209: Да прескочиш света“, издадена в чест на недостижимия й до днес резултат във високия скок, дойдоха министърът на спорта, ректорът на Националната спортна академия, журналисти и други шампиони – като Йорданка Благоева и Боян Радев. 

Нов тип книга за деца на българския пазар - сканорама „Удивителните животни"

След интереса към ОПАСНИ ХИЩНИЦИ ви предлагаме нова книга от тип сканорама – „Удивителните животни“. Книгата поетапно показва на децата, като на рентген, как изглежда скелетната структура на синия кит, слона, костенурката и медояда с внимателно придвижване наляво и надясно на пластинката за сканиране. Удивителните животни е едновременно албум и енциклопедия. Книгата е с образователен характер и е съобразена с интересите и възможностите на децата на възраст между 6–10 г. 

Детската енциклопедия „Невероятно, но факт!" с награда за образователен продукт на 2017 г.

Детската енциклопедия НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ! е сред финалистите на престижната награда за САЩ за образователен продукт „Изборът на учителите“ за 2017 година. Learning Magazine провежда конкурса за 12-а поредна година под надслов „Ученето не приключва за учениците с напускането на класната стая“. Енциклопедията „Невероятно, но факт!“ е част от образователната поредица на престижното издателство DK, която може да бъдат намерена и на българския пазар под логото на Книгомания и включва книгите „Не може да бъде“ и „Истина или лъжа“.