Доставка от 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

 

 

 

 

Новини

Направи си сам… по-добро образование!

Уморихте ли се да чакате уроците в училище да станат по-интересни, по-съвременни и провокиращи мисленето, а не зубренето? Вече има книга, която може да помогне в преодоляването на някои основни недостатъци на системата „Ами ако…? Въпроси и упражнения за любопитни умове“ от Мат Мъри и Андрю Р. Макхю (Книгомания) не дава готови отговори, нито твърди правила. Вместо това авторите насърчават задаването на въпроси, комбинирайки ги с творчески задачи – и така подтикват децата към самостоятелно мислене, помагат им да развиват въображението си успоредно с практическите си умения. 

Барбара Айзъкс в България за представянето на книгата „Как да отгледате удивително дете. Методът Монтесори“

На 30 ноември 2016 г. в Информационния център на ЕС aкадемичният директор на Международния Монтесори обучителен център във Великобритания Барбара Айзъкс представи книгата „Как да отгледате удивително дете. Методът Монтесори“ от Тим Селдин, председател на фондация „Монтесори“ в САЩ. Това е един от най-добрите наръчници за прилагане на метода и в домашни условия – с цел развитието на потенциала на децата до 6-годишна възраст, пълен с идеи за полезни и приятни занимания. 

Нов роман от Паула Хоукинс през май 2017 г.

Новият роман на Паула Хоукинс ще е със заглавие INTO THE WATER (Във водата) и излиза на 2 май 2017 г., обявиха издателите Doubleday. Определят го като „пристрастяващ роман към психологическото напрежение“, в който сюжетът засяга темата за хлъзгавостта на истината и удавянето на семейството в тайни – доброто минало ще бъде разрушено след появата на две сестри и сякаш романът в средата си ще започне отново.