Кошница 0

Наследството, кн. 1

На склад
ISBN
9789542623168
19,95 лв.

Вековно проклятие. Обещание от миналото. Тайна, която само тя може да разкрие.

1806 г. Астрид Пул сияе от щастие в булченските си одежди, но веднага след церемонията е убита, а златната халка е изтръгната от пръста й. С последния си дъх обещава на любимия си никога да не го изостави.

В наши дни Соня Мактавиш с изумление открива, че починалият й баща е имал брат близнак. И че чичо й Колин Пул й е завещал величествено имение на крайбрежието на Мейн. Но за да получи наследството, Соня трябва да живее в къщата поне три години. Водена от желанието да разбере защо братята са били разделени при раждането си, тя е готова да започне нов живот.

Трей, младият адвокат, който приветства Соня в новия й дом, я запознава със семейната история. Той я предупреждава и за градската легенда, че имението е обитавано от духове. Съвсем скоро Соня сама забелязва, че има нещо странно в къщата. Музиката на айпода й се включва сама, вратите се затръшват, някой подрежда вещите й, а от прозорец на третия етаж определено наднича сянка.

Скоро става ясно, че Соня е получила в наследство повече от красиво имение. Тя е наследила вековно проклятие и мистерия, която трябва да разреши, за да има шанса да го развали.


Повече информация
Автор Нора Робъртс
Страници 464
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 18.04.2024 г.
Издателство Хермес
Преводач Валентина Арнаудова
ID на книга 619149
Поредица Прокълнатите булки
ISBN 9789542623168
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Бестселърите тази седмица
Нови заглавия тази седмица
Книги бестселъри 2024
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наследството, кн. 1
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.