Валута
Кошница

Един малък късмет

Няма наличност
ISBN
9789543205752
10,00 лв.
След двайсет години една жена се връща в Аржентина, откъдето е заминала, за да избяга от едно трагично събитие. Само че тази, която се завръща, е друга – видът й е различен, гласът – също.
Повече информация
Автор Клаудия Пинейро
Страници 232
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2016
Дата на получаване 19.12.2016 г.
Издателство Рива
Преводач Марияна Китипова
ID на книга 604133
ISBN 9789543205752
Категории Други

„Върнах се, за да почувствам, че съм способна да скоча в пропастта, да падна, за да бъда – най-после – свободна. Макар да става дума за една безполезна свобода, която няма да има бъдеще. Свободна само в мига, в който трае шеметното падане.“

След двайсет години една жена се връща в Аржентина, откъдето е заминала, за да избяга от едно трагично събитие. Само че тази, която се завръща, е друга – видът й е различен, гласът – също. Дори не носи същото име. Ще я разпознаят ли онези, които са я познавали преди? Той ще я разпознае ли?

Мери Лоън, Мариле Лаурия или Мария-Елена Пухол – тази, която е сега, тази, която е била някога – се връща в предградието на Буенос Айрес, където е създала семейство и е живяла до момента, в който е решила да избяга. Още не разбира защо е приела да се завърне в миналото, което се е опитала да забрави завинаги. И постепенно, сред очакваните срещи и неочакваните разкрития разбира, че понякога животът не е съдба, нито случайност: може би завръщането й е просто един малък късмет.

Клаудия Пинейро изненадва и завладява с този проникновен и разтърсващ роман, където реалността и съкровеността изтъкават гъста мрежа, в която читателят остава пленен за пореден път.

„Хичкок е жена, която живее в Буенос Айрес.“ – Антонио д’Орико, Кориере дела Сера

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Един малък късмет
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.