За всички фенове на Star Wars!

A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away…

Книжарници „Книгомания“ представят...

Станете част от едно вълнуващо пътешествие през далечни галактики, изпълнено с приключения, бой с лазерни мечове, срещи със странни обитатели на други планети, много смели войни и епични битки... И най-вече – много съспенс! Защото сагата за Междузвездни войни е всичко това, че и отгоре!

Огромната Вселена, която Джордж Лукас и компания, а след това и Дисни, създадоха и развиха, ще ви пренесе в друг свят, далеч от проблемите, с които е изпълва в момента ежедневието ни. Позволете си това пътешествие на мисълта и въображението, удобно настанили се на дивана в дома си! Гарантираме ви, няма да съжалявате!

Ние от „Книгомания“ ви каним да споделите с нас любовта към „Междузвездни войни“ с богатия ни, обновен и атрактивен каталог книги на анлийски език Star Wars.

Можете да ги поръчате онлайн или да изберете заглавие в някоя от работещите ни книжарници - на бул. „Прага 17” и бул. „Левски 28“.

Сред поредиците, които не бива да пропускате са: “Legends”, “New Republic Era”, “Clone Wars”, “Age of Empire” и др.

А след заглавията, които ще откриете сред тях, наши фаворити са: „Kenobi”, “Thrаwn”, “Phasma”, “Bloodline”, "Resistance Reborn”“Dark Disciple”, “Асока“, „Нова зора“, „Star Wars Trilogy”, “Tarkin”, “Last Jedi” и др.

Ако пък имате идея да направите подарък на някой истински фен на звездната сага, то хвърлете око и на подаръчните ни издания. Луксозна хартия, уникални илюстрации и колекционерска стойност – всичко това можете да откриете в издания като: “Ultimate Star Wars”"STAR WARS: Lords of the Sith и др.

Предлагаме още Star Wars плакати, комикси, колекции със стикери, storyboards, visual dictionaries и много дрги.

Приятно четене и... нека Силата бъде с теб!