Кошница 0

5401 Играчка Police Boat

Няма наличност
ISBN
4006874054015
Полицейската лодка се втурва през водата с пълна скорост, насочвайки се към бърза моторна лодка. Полицията преследва контрабандисти, включва синьо-червените мигащи светодиодни сигнални светлини и електрическия клаксон. Контрабандистите не спират и се опитват да избягат от териториалните води...

Лов на контрабандисти по вода!

Полицейската лодка се втурва през водата с пълна скорост, насочвайки се към бърза моторна лодка. Полицията преследва контрабандисти, включва синьо-червените мигащи светодиодни сигнални светлини и електрическия клаксон. Контрабандистите не спират и се опитват да избягат от териториалните води. Единствената възможност, която полицията има е да спре лодката на контрабандиста с водно оръдие! За да направите това, водата може да се пълни в оръдието и налягането се генерира със запушалка. Лодката е ударена с водно оръдие, полицията използва лебедката, за да изтегли лодката по линията до полицейската лодка. На кърмата се разгъва клапа и лодката се изтегля на борда. Готово: Контрабандистите са заловени.Новата полицейска лодка SIKUWORLD е плаваща и може да се управлява с двигатели на други системни играчки чрез адаптер. Голямата шамандура също е включена като аксесоар.


Повече информация
Дата на получаване 14.10.2020 г.
Издателство Siku
ID на книга 4006874054015
ISBN 4006874054015
Категории Siku
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:5401 Играчка Police Boat
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.