Кошница 0

3738 Играчка Mercedes Benz Travego

Няма наличност
ISBN
4006874037384
Новият Travego от Mercedes-Benz превозва пътниците и багажа безопасно и удобно до слънчевите плажове. Лесно е да влезете и излезете от автобуса през вратите, които могат да се отворят елегантно. Багажът се съхранява в отделението на кутията, което е достъпно отдясно и отляво чрез големи отварящи се врати. Шестте гуми, монтирани на три оси, осигуряват плавно задвижване. Цветното и слънчево боядисване на автобуса отразява радостното очакване на празника. Този модел автобус се използва и от германския национален отбор по футбол. Възраст: 3+

Новият Travego от Mercedes-Benz превозва пътниците и багажа безопасно и удобно до слънчевите плажове. Лесно е да влезете и излезете от автобуса през вратите, които могат да се отворят елегантно. Багажът се съхранява в отделението на кутията, което е достъпно отдясно и отляво чрез големи отварящи се врати. Шестте гуми, монтирани на три оси, осигуряват плавно задвижване. Цветното и слънчево боядисване на автобуса отразява радостното очакване на празника.

Този модел автобус се използва и от германския национален отбор по футбол.

Възраст: 3+


Повече информация
Дата на получаване 29.06.2020 г.
Издателство Siku
ID на книга 4006874037384
ISBN 4006874037384
Категории Siku
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:3738 Играчка Mercedes Benz Travego
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.