Кошница 0

2018. Астрологична прогноза

Няма наличност
ISBN
9789544747930
Очакват ни през 2018-а пет вместо обичайните четири затъмнения, три пъти ретрограден Меркурий, ретрограден Марс в продължение на два месеца и ретроградна Венера.

ГАЛ САСОН е утвърден автор и духовен учител с многобройни вдъхновени последователи в САЩ, Европа и Близкия Изток, където над двадесет години води семинари по кабала, астрология, мистицизъм и „разказване на истории“. Първата му книга Едно желание може да промени вашия живот е преведена на повече от осем езика и се ползва с подкрепата на Негово Светейшество Четиринадесетия Далай Лама. Дванадесетте царства на светлината е уникално миниалбумно издание за знаците от зодиака, обединяващо представите за съзвездията и планетите с мистичните кабалистични знания, а последната му творба Космически навигатор е наръчник за вникване в собствената астрологична природа.
Гал Сасон пише за „Huffington Post“ и за сайта „Astrology.com“, а списание „W Magazine“ го нарича „един от най-добрите астролози в Лос Анджелис“. Според класацията на списание „Asia Spa“ той е сред десетимата водещи лечители в света.
Енциклопедичните познания и харизматичното присъствие го правят търсен гост и оратор. Изнася лекции в Университета на Южна Калифорния и Университета на Тел Авив и преподава в „Есален институт“, „Омега институт“, Университета по юдаизъм и Отворения център на Нюйоркския университет.
Участва в предавания на CNN, ABC News, KTLA-TV и много други.
През 2017 академичната му статия Символичен смисъл на имената в Библията е публикувана в списание „Journal of Storytelling, Self & Society”.
Живее в Лос Анджелис, но редовно води семинари и уъркшопи в САЩ, Аржентина, Канада, Мексико, Русия, Литва, Великобритания, Германия, Хонконг, Испания, Сингапур, Турция, Израел, България и Швейцария.
Уебсайтът му е: www.CosmicNavigator.com.

***

2018 обещава да бъде експлозивна година. Тя няма да бъде нито мирна, нито спокойна. Прилича на постоянно превъзбудено куче, което не може да стои мирно и се нуждае от дълги разходки в парка. Очакват ни пет вместо обичайните четири затъмнения, три пъти ретрограден Меркурий, ретрограден Марс в продължение на два месеца и ретроградна Венера. И за да се усложнят нещата още повече, последният ретрограден Меркурий „застъпва“ в деня, в който Венера приключва ретроградното си движение. Последното означава повече от два месеца на объркване и безпорядък.
Така че ако 2018 е годината на Кучето, то ще бъде по-скоро питбул, отколкото хрисим пудел.


Повече информация
Автор Гал Сасон
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 28.11.2017 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 606022
ISBN 9789544747930
Категории Астрология и хороскопи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2018. Астрологична прогноза
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.