Кошница 0

Счупеното огледало

На склад
ISBN
9786197516456
19,00 лв.

Книгата изследва необходимостта да опознаем себе си по-дълбоко, както и многото препятствия, които стоят на пътя ни, но също така предоставя инструменти за укрепване на съзнанието, за да се справи човек с тези препятствия. 

Авторът разглежда живота в обитавани от духове домове, необходимостта от провал и същността и границите на терапията. Най-вече Холис се обръща към ресурсите, които всички имаме в себе си или можем да получим за себе си, за да водим по-пълноценен живот и да постигнем по-големи възможности в нашите разгръщащи се пътувания.

“Тези есета са посветени на проследяването на движението на света на духовете през формите на материалния свят. Това е проектът, на който се е посветила дълбинната психология – проект, който носи на всеки от нас обновена енергия, движение, откриване и разширени хоризонти. Надявам се, че тези есета допринасят по някакъв начин за вашите размишления къде да откриете тези енергии в живота си.
. . .

Истината… рядко може да се възприеме обективно, а винаги се преживява субективно… заради: 1) вътрешните ни възражения да опознаем себе си и своя свят: страх, скептицизъм и апатия; 2) завладяването ни от необходимите адаптации, които правим спрямо средата около себе си; и 3) обсебването ни от нашите „истории“, с които се опитваме да осмислим живота си.“ –Джеймс Холис


Повече информация
Автор Джеймс Холис
Страници 276
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 17.05.2024 г.
Издателство Леге Артис
Преводач Гергана Манолова
ID на книга 619310
Поредица Юнг и последователи
ISBN 9786197516456
Категории Психология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Счупеното огледало
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.