Кошница 0

Мъдростта на Вселената

На склад
ISBN
9789547714793
18,00 лв.

Вдъхновяващо и мотивиращо практическо ръководство как да отключим стъпка по стъпка силите на Вселената и да се чувстваме удовлетворени на физическо, емоционално и духовно ниво.

Всяка глава е посветена на един месец от годината и е фокусирана върху различно намерение:

  • Успех  изобилие любов радост;
  • Късмет материални придобивки интуиция себеприемане.

 

Джоуи Хюлин съчетава древни вярвания с медитации и духовни практики, ритуали, церемонии, както и физически упражнения за дефиниране и изразяване на намерението и постигане на желаното. Дава конкретни указания как всеки от нас да намери своя начин да черпи от мъдростта на Вселената, да преценява от какво наистина има нужда и да взема най-доброто решение за себе си.

"Готови ли сте да се потопите в година, пълна с магия, синхроничност и дълбоко вътрешно просветление, за да се чувствате прекрасно? Ще ви покажа как да използвате творческия процес манифестиране на желанията – тоест да фокусирате мислите си върху искания резултат и чрез различни практики като осъзнатост, визуализация, медитация и конкретни действия да ги превръщате в реалност. Всеки месец ще разглеждаме различни теми и към тях ще получите подходящите практически съвети, съчетаващи науката и мистицизма, за да осъществите мечтите си. Ще научите кои са и как действат законите на Вселената във ваша полза,  защо мислите трябва да съответстват на желанията ви, а не на страховете и съмненията ви, кога и как се налага да промените мисленето си…"
Джоуи Хюлин

* * *

За автора:
Джоуи Хюлин е учителка по медитация, автор и поет от Корнуол, Великобритания. Тя се изявява и като лидер в психо-спиритуалните среди. Основателка е на уелнес компанията Horizon Inspired, като предлага уединения, онлайн курсове и медитации по целия свят, създавайки възможности за хората да забавят темпото и да възстановят връзката със себе си.


Повече информация
Автор Джоуи Хюлин
Страници 248
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 13.11.2023 г.
Издателство Кръгозор
ID на книга 618120
ISBN 9789547714793
Категории Духовни учения
Книги на английски език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мъдростта на Вселената
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.