Кошница 0

Земната сила. Техники на природната магия

На склад
ISBN
9789546260932
13,00 лв.

Техники на природната магия. Докоснете се до природата и открийте нейните тайни.

Тази книга представлява магическо ръководство за работа с природните сили. Скот Кънингам обяснява подробно основните принципи за правене на ефективна магия и дава повече от 100 заклинания, ритуали и техники за предсказване, които той използва в своята практика. Ще се научите как да правите земна, въздушна, огнена и водна магия. Ще навлезете в света на елементалните сили чрез магията на камъка, дървото, свещта, възлите и огледалата, бурите и дъжда. Това е магия, която всеки може да прави и да постига удивителни резултати.

Осъзнаването на природните енергии и работата с тях не само ще ви даде силата да управлявате събитията в живота си, но и ще ви позволи да намерите собственото си място в цялостната природна система. Затова, когато правите която и да е магия от тази книга, независимо дали рисувате сърце в пясъка, гледате в огледалото, за да предскажете бъдещето, или връзвате възел, за да помогнете на свой приятел, никога не забравяйте по-висшите аспекти на своите дела. С помощта на Природната магия вие правите света по-добър и му помагате да се лекува от опустошенията, причинени от хората. Когато взаимодействаме хармонично със Земята, природата, сезоните и циклите, ние увеличаваме Божествения поток в живота си и света около нас.


Повече информация
Автор Скот Кънингам
Страници 196
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 18.08.2023 г.
Издателство Аратрон
ID на книга 617613
ISBN 9789546260932
Категории Духовни учения
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Земната сила. Техники на природната магия
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.