Кошница 0

Как да живеем в ерата на тревожността

На склад
ISBN
9786190212942
26,00 лв.

Заветът на великите психотерапевти.

Кой съм аз? Защо съм тук? Какъв е смисълът на живота? От късния XIX век насам кохорта от мислители са поставяли тези вечни въпроси в центъра на своята работа.

Чрез примери от клиничната си практика, както и от собствения си живот, чрез биографиите и теориите на най-видните фигури на психотерапията, като Фройд, Юнг, Адлер и редица други, Франк Талис ни убеждава в незаменимата роля на психотерапевтичното мислене за благополучието на всички нас в една нелека епоха като нашата, която той нарича „ера на тревожността“. Като разглежда фундаментални понятия като сигурност, идентичност, нарцисизъм, секс, цел, смисъл, Талис ни предлага книга с понякога нееднозначни, понякога неоспорими отговори на възлови екзистенциални въпроси и преди всичко на въпроса какво означава да си човек. И след като затвори книгата, читателят може би по-добре ще знае кой е и как да живее. А ако не намери Смисъла, може би ще открие своя смисъл.


Повече информация
Автор Франк Талис
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 18.03.2024 г.
Издателство Колибри
Преводач Людмила Андреева
ID на книга 618903
ISBN 9786190212942
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да живеем в ерата на тревожността
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.