Кошница 0

Чувствай се по-добре

На склад
ISBN
9786199257616
19,00 лв.

Защо чувствата ни правят повече хора и как да постигнем спокойствието.

Психологически техники за десет зони на емоциите.

Защо чувстваме? И защо е важно да чувстваме? Как да постигнем спокойствието, но не за сметка на чувствата?

Спокойствието е дарба, която може да се научи, казва психологът Леон Виндшайд и в своята книга дава много идеи как да подхождаме правилно към силните чувства.

В това интригуващо странстване из нашия вътрешен живот д-р Леон Виндшайд изяснява кое прави именно интензивните емоции особено ценни за хората и как те ни помагат да се развиваме. Съчетавайки нови и неочаквани научни открития с прозрения от хилядолетната история на човечеството, той ни подтиква към нови разбирания за самите нас, за да осъзнаем, че чувствата могат да бъдат нашата най-голяма сила. Има ли добра страна на страха? Съществува ли вечна любов? И защо ни е нужна скуката? Как скръбта и гневът ни помагат да сме повече хора? Защо е важно съчувствието към себе си?...

10 чувства в една книга

*  *  *

Леон Виндшайд, роден 1988 г., е психолог, предприемач и бестселър-автор, който заедно с водещи изследователи от цял свят публикува свои проучвания за жените на висши ръководни позиции. Той споделя страстта си към психологията в книги, в ютюб канала с почти 40 млн. последователи TEDx Talks, на научни сламове и в своите подкасти, за които са абонирани над четири милиона души. През 2021 г. излиза книгата му „Чувствай се по-добре“, която директно става номер 1 в списъка на SPIEGEL за бестселъри. Към днешна дата тя е преведена на няколко езика и е в бестселър-листата без прекъсване.


Повече информация
Автор д-р Леон Виндшайд
Страници 288
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 8.03.2024 г.
Издателство Zамония
Преводач Светослав К. Коев
ID на книга 618833
ISBN 9786199257616
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чувствай се по-добре
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.