Кошница 0

Капанът на перфекционизма

На склад
ISBN
9786190113782
21,90 лв.

Има ли как да устоим на натиска на обществото да бъдем идеални?

Преследването на съвършенството може да се превърне в опасна мания, която води до прегаряне и депресия. Комбинацията от напрегната конкуренция на работното място и непостижими стандарти, налагани от социалните мрежи, води до неудовлетворение и несигурност. Несигурност, предизвикана от непрестанното сравнение с останалите; от това какво нямаме, как не изглеждаме и какво не сме постигнали.

Изпълнена с полезни уроци и ценни прозрения, книгата   ще ни помогне да пренаредим приоритетите си. Ще ни покаже как да подхранваме амбиции, които отговарят на възможностите ни, вместо да се стремим да бъдем и да имаме повече на всяка цена.

* * *

„Силна и въздействаща книга за невъзможно високите очаквания, които препречват пътя ни към здравето, щастието и успеха. Томас Къран е най-изтъкнатият експерт по перфекционизма в света, който е написал невероятна книга за причината за възхода му, опустошаващото му въздействие и начините да го спрем. Ако някога сте изпитвали страх от провал, предъвквали сте грешките си или просто сте мислили, че не сте достатъчно добри, това е задължително четиво за вас.“ - Адам Грант, автор на бестселъра „Помисли пак“


Повече информация
Автор Томас Къран
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 12.03.2024 г.
Издателство Изток-Запад
Преводач Румяна Автанска
ID на книга 618875
ISBN 9786190113782
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Капанът на перфекционизма
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.