Кошница 0

Как да си върнем съня

На склад
ISBN
9786190211921
24,00 лв.

В тази книга няма да намерите рецепти за сън. Но ще намерите достатъчно материал за размисъл, ще успеете да се вгледате в себе си и може би ще стигнете до вашето лично решение, ще откриете как вие лично да си възвърнете здравия сън на детството.

Опитала е всичко: от чайове преди лягане през тапи за уши и тъмни завеси до хапчета. Но нищо не помага. В 24 глави, колкото са часовете в денонощието, Брехе Хофстейде изследва съня, който в нейното детство ѝ е бил естествен като дишането и който се е изгубил някъде през годините. Опирайки се на личния си опит, тя умело преодолява пропастта между науката, литературата и историята и разглежда връзката между тялото и ума, хората и модерността, индивида и обществото – за да заключи, че ако нещо трябва да се промени, то не е дебелината на възглавницата. Хофстейде успява да намери свой начин да пребори безсънието, но не дава съвети.


Повече информация
Автор Брехе Хофстейде
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 14.09.2023 г.
Издателство Колибри
Преводач Мария Енчева
ID на книга 617749
ISBN 9786190211921
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да си върнем съня
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.