Кошница 0

Дърдорене. Как да спрем натрапчивия глас в главата си

На склад
ISBN
9786190112389
Special Price 17,91 лв. Regular Price 19,90 лв.

`Дърдорене` е майсторски аргументирана книга, която ни разкрива скритата сила на нашия вътрешен глас и ни показва как да я впрегнем така, че да се преборим с тревожността и да подобрим здравето и отношенията си. Тя ще промени из основи едни от най-важните разговори в живота ни – разговорите, които водим със самите себе си.

Как да спрем натрапчивия глас в главата си

Разговаряте ли със себе си? Ако си признаете, вероятно ще бъдете сметнати за ексцентрични. Истината обаче е, че всеки от нас има глас в главата си. Водим неспирни вътрешни монолози, опитвайки се да осмислим света около нас. Надяваме се да вземаме мъдри решения, водени от нашия вътрешен наставник, но по-скоро попадаме на вътрешния си критик, който натяква, че не сме достатъчно добри.

В Дърдорене известният психолог Итън Крос изследва безмълвните разговори, които водим със себе си. Комбинирайки резултатите и изводите от революционни изследвания върху човешкото поведение и ум с реални примери от заобикалящия ни свят, Крос обяснява как тези разговори направляват живота, работата и отношенията ни. Той предупреждава, че отдаването на негативното и объркващо говорене със себе си – което нарича дърдорене или брътвеж – може да влоши здравето ни, да развали настроението ни, да постави връзките ни на изпитание и да ни провали, когато сме под напрежение.

„Итън Крос е написал най-важната книга за това как да пренасочим вътрешния си глас от полето на негативните мисли и самокритиката към полето на разсъдливостта и самоусъвършенстването“. 
Даниъл Пинк, автор на бестселърите „Мотивацията“ и „Изцяло ново мислене“


Повече информация
Автор Итън Крос
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 6.06.2023 г.
Издателство Изток-Запад
Преводач Даниел Пенев
ID на книга 617203
ISBN 9786190112389
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дърдорене. Как да спрем натрапчивия глас в главата си
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.