Кошница 0

Без извинения! Силата на самодисциплината

На склад
ISBN
9789542843498
Special Price 15,21 лв. Regular Price 16,90 лв.

„Без извинения“ ще ви научи стъпка по стъпка как да постигнете успех в трите най-важни области: саморазвитието, финансовата независимост и личния живот!

Тази книга е написана за амбициозни, решителни мъже и жени, които искат да постигнат всичко, което е възможно да постигнат в живота. Написана е за хора, които жадуват да направят повече, да имат повече и да бъдат нещо повече в сравнение с това, което са били преди.

Може би най-важното прозрение по отношение на успеха е, че за да постигнете нещо значимо, трябва да станете различен човек. Тук не говоря за материалните неща, които постигате или придобивате, а за качествата на човека, който трябва да станете, за да постигнете много над средното. Развитието на самодисциплината е основният път, по който всичко ще стане възможно за вас.

Тази книга ще ви послужи като ръководство стъпка по стъпка как да станете забележителен човек, способен на забележителни постижения.


Повече информация
Автор Брайън Трейси
Страници 288
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 11.08.2023 г.
Издателство Сиела
Преводач Мария Иванова
ID на книга 617589
ISBN 9789542843498
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Без извинения! Силата на самодисциплината
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.