Кошница 0

Където пеят раците

На склад
ISBN
9786197055542
Special Price 16,05 лв. Regular Price 18,90 лв.
Романът няма да остави и вас равнодушни, ще ви увлече с красивата поетична история, с лекия си изчистен стил, с шеметната си фабула с неочаквани обрати, с трогателния образ на малката Кая, изоставена съвсем невръстна първо от майка си, която си тръгва, без дори да се обърне.

Само за няколко месеца „Където пеят раците“ на Дилия Оуенс се превърна в истинска сензация и стана най-четената книга в „Амазон“.
Романът няма да остави и вас равнодушни, ще ви увлече с красивата поетична история, с лекия си изчистен стил, с шеметната си фабула с неочаквани обрати, с трогателния образ на малката Кая, изоставена съвсем невръстна първо от майка си, която си тръгва, без дори да се обърне, после от братята и сестрите си и накрая от баща си, несретника, който отмъщава на най-близките си за своите провали.
Кая не се предава, отказва да се възприема като жертва, оцелява в малката къща насред мочурищата напук на обстоятелствата, преглъща горчилката на предателствата и самотата и се научава да разчита езика на природата и да общува със света, но според правилата, които определя тя.
Книга за свободния дух, за смелостта да оцелееш в един враждебен свят, за доблестта и достойнството като върховна човешка ценност.


Повече информация
Автор Дилия Оуенс
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2019
Дата на получаване 29.03.2019 г.
Издателство Лабиринт
Преводач Лидия Шведова
ID на книга 608458
ISBN 9786197055542
Категории Бестселъри 2020
Книги на български език
Съвременна преводна литература
Бестселъри
Бестселъри 2021
Бестселъри 2022
Филми по книги
Бестселърите тази седмица
Книги бестселъри 2023
Промоции
Книги бестселъри 2024
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Където пеят раците
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115
  • София / Книгомания / Офис

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.