Кошница 0

Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж

На склад
ISBN
9786190213772
18,00 лв.

Най-искреният и най-силният Бегбеде досега.

"Да се изповядаш в една книга не ти гарантира опрощение; продължете пътя си, ако търсите в този текст нещо друго, освен човек, който се опитва да разбере себе си."
Фредерик Бегбеде

И Фредерик Бегбеде прави точно това – опитва се да разбере себе си, миналото си, обезумелия свят, в който живее. С брутална откровеност и безпощаден хумор си разчиства сметките с дрогата, с алкохола, със, хм, секса, разкрива отношението си към прекалената политическа коректност, към радикалния феминизъм, изродил се в хетерофобия, към претенциите на всезнаещите и всеможещи новопоявили се пророци. Без да пести квалификациите, без да се церемони с това, което не одобрява, което го превръща в негодник, обвиняван в изсмукани от пръстите смъртни грехове, без да се стреми към изисканост и благоприличие, Бегбеде изненадващо – а може би не – завършва изповедта си, заявявайки любовта си към тази, която сред морето от жени избира всеки божи ден за своя съпруга. И пожелавайки на жените и мъжете от обществото на свръхпотреблението и рекламата приятен апокалипсис.


Повече информация
Автор Фредерик Бегбеде
Страници 176
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 1.02.2024 г.
Издателство Колибри
Преводач Росица Ташева
ID на книга 618608
ISBN 9786190213772
Категории Книги на български език
Нови книги
Нови заглавия тази седмица
Биографии
Книги бестселъри 2024
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.