Кошница 0

Без реклами

На склад
ISBN
9786191519576
39,99 лв.

Как се стига от „7 дни ТВ“ до Netflix, от България до Мексико и САЩ, от Бояна до Холивуд? Как се покорява националния ефир в няколко телевизии? Какво е да отстояваш принципите си, когато рискът е адски голям, а залогът – цялата ти кариера? Как жонглираш с няколко фирми в десет различни сфери на бизнеса? Как, по дяволите, оцеляваш при толкова стрес, когато невъзможният дедлайн е твой начин на живот? 

Продуцентът визионер Магърдич Халваджиян е подготвил отговорите на тези и много други въпроси за живота си, както най-добре умее – с чудна история, сякаш грабната от филм с 11 награди „Оскар“:

В началото на седемдесетте едно петгодишно момче изчезва във Варна и родителите му започват трескаво да го търсят при съседи, приятели, по улиците, в дворовете... Няма го. Майката се опасява, че е отвлечен, макар по онова време такива неща да не са се случвали. Бащата пък внезапно се спира пред киноафиша, който известява варненци, че в киното дават филма с Джулиано Джема – „Сбогом, гринго“. Любимият филм на чудното дете Маги Магейро – прякор, измислен именно от баща му. Разбира се, точно там откриват „изгубения“ хлапак – пред вълшебния екран, който ще бележи целия му живот, на първия ред в киното. Той е ококорил очи, стиснал облегалките за ръце, защото предстои любимата му сцена.

Такова е началото на биографията на Магърдич Халваджиян, чиято любов към магията на киното и телевизията днес му е спечелила десетки признания, награди и успехи. 
Хванете за ръка това любознателно момче и го последвайте в шеметното му житейско приключение, където има младежки каскади, бизнес драма, телевизионни кулминации, скандални обрати, всепобеждаваща любов и, разбира се, хепиенд. 

И няма нито една реклама!


Повече информация
Автор Маги Халваджиян, Влади Априлов
Страници 576
Корица твърда
Език български
Година 2023
Дата на получаване 3.11.2023 г.
Издателство СофтПрес
ID на книга 618076
ISBN 9786191519576
Категории Биографии
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Бестселъри от български автори
Бестселърите тази седмица
Книги бестселъри 2023
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Без реклами
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.