Защо да изберем Книгомания за закупуване на книги на английски език?

Книжарници Книгомания са най-големият директен вносител на англоезична литература и разполагаме с много широк диапазон от заглавия. Огромно предимство е предлагането на книги от различни жанрове и за всички възрастови групи.

Също така поддържаме богата бестселър листа на художествена и нехудожествена литература както от 2021-ва, така и от предходните години. Честа практика е Книгомания да разпространява на българския книжен пазар нашумяло и очаквано издание на английски език едновременно със световната му премиера.

По отношение на цените на английските книги Книгомания е лидер в грижата си за клиента. Със сигурност при нас ще намерите предлагано в няколко сайта заглавие на най-ниската възможна цена. Тя е равна на оригиналната корична цена на книгата, преобразувана по съответния актуален валутен курс. Надценка за доставката от чужбина не се прилага.

Английски книги можете да намерите както в собствените книжарници на Книгомания, така и във всички големи книжарски обекти тип мол в София и страната, за които се стараем винаги да са добре заредени. Ако сте любители на личното преглеждане на книги преди закупуването им, от сайта ни можете да проверите наличността на всяко заглавие в нашата книжарница.

Информацията за наличности се обновява ежедневно, кликнете на бутона „Наличност в книжарници“ и ще ви се отвори списък с обектите. Особено удобно е да използвате тази функция и на мобилната версия на сайта ни.

Ако желаете да получите допълнителна информация за издание, в книжарниците ни на Левски“ 28 и Прага“ 17, в „Гринуич“, и в книжарници Ciela-Книгомания в Mall Sofia и Mall Paradise работи персонал на Книгомания и ще ви даде нужната компетентна консултация.

В същите обекти при нашите колеги можете да направите и своята индивидуална поръчка за заглавие на английски език, което досега не сме доставяли или пък е с изчерпана наличност. Доставката на един екземпляр не се оскъпява за сметка на клиента.

Нужно е предплащане на 50% от стойността на покупката, за което получавате талон за поръчка. Очаквайте вашата книга след 2 до 3 седмици и ще бъдете уведомени по телефона.  Удобство за клиента е, че при поръчка на английски книги от сайта на Книгомания над 39 лв. доставката е безплатна.

Иначе доставката е само 1,90 лв. до адрес или до офис на Спиди. При поръчка до 14 ч. на заглавия, налични в офиса, доставката в София успяваме да направим още в същия ден. Плащането можете да направите с наложен платеж или предварително с ePay или кредитна/дебитна карта.

Сайтът на Книгомания е лесен и удобен за работа. Новите книги на английски език са в отделна категория, можете да разгледате и бестселърите за съответната година. Почитателите на комикси и манга могат да видят най-пълната колекция (DC, Marvel и други) в отделна категория.

Колкото до произведения от световната класика в оригинал – в сайта и в книжарници Книгомания можете да намерите от луксозни подаръчни колекции като тези на MacMillan Library – с позлатени порезки на страниците, твърди корици и обложка и с ласе, до малките удобни джобни издания на Vintage и Collin’s Classics на цена от 5,50 и 5,90 лв.

При често посещение на сайта на Книгомания или абониране за нашия седмичен бюлетин ще научавате за различни промоции, препоръки за подаръци по различни поводи, ексклузивни предложения и др.

 

Потребителско преживяване при покупка от Книгомания

Уеб дизайнът на сайта на Книгомания е съвременен и модерен, с добре балансирани графични елементи и рекламни банери, което го прави удобен и лесен за ползване от потребителя както при зареждане от компютър/лаптоп, така и при мобилната версия.

Цветовата гама, стил, типография и лого на сайта се асоциират с корпоративната идентичност на офлайн имиджа на книжарниците на Книгомания, затова е лесноразпознаваем и се ползва с доверие от клиентите. Още на първата страница ще намерите удобна и добре функционираща търсачка, списък с категории книги и меню лента с лесна навигация,

Тя от своя страна насочва към най-важните секции като :

  • Нови книги
  • Промоции
  • Новини
  • Книжарници
  • Издателство и Контакти

 

Слайдърите с често обновявани банери акцентират върху най-важните издания на Книгомания за месеца и актуалните промоции. За информация на потребителите постоянно присъства и банер с бестселър заглавията на английски език за 2021.

Преди да скролирате надолу страницата на сайта Книгомания, можете да получите информация за цената на доставка на вашата поръчка, да направите свой профил, чрез който да създавате списъци от желани продукти при разглеждане и да следите състоянието на кошницата си.

На видими места са поставени бутони с информация за доставката, начини на плащане, осъществяване на индивидуални поръчки на английски заглавия. При разглеждане на заглавната страница на сайта лесно ще се ориентирате за изданията на български, английски и руски език, като във всяка секция има три подраздела - промоции, нови книги и актуалните бестселъри, които се обновяват всяка седмица.

Разнообразните кампании и интересни новини за новоизлезли книги или предстоящи събития на издателството, които можете да намерите на сайта на Книгомания, дават възможност на потребителите да останат за по-дълго и преживяването им да е задълбочено, качествено и полезно.

При отваряне на детайлна страница на продукт потребителят получава точна информация като :

  • цена
  • брой страници
  • вид корица
  • година на издаване
  • ISBN
  • език
  • наличност в търговските обекти
  • издател
  • описание/анотация
  • към какви категории принадлежи

 

За улеснение на клиента сайтът ни предлага и подраздел със свързани продукти, както и още. Към това число добавяме предложения за нови книги от същата подкатегория и бестселъри от основната категория, които целят да информират потребителя допълнително и да задълбочат неговия интерес.

Вдясно от всеки продукт за информация на потребителя остават винаги на разположение менютата, свързани с доставка, начини на плащане, задаване на въпроси/обадете ни се и замяна и връщане.

При разглеждане на по-голям масив от книги потребителят може да използва филтър за търсене по език, автор, издателство и/или вид корица, както и има възможност да сравни два продукта. Вляво на страницата пък за справка винаги остават вашите последно разгледани книги.

 За Книгомания е важно изграждането на емоционална връзка с потребителя и превръщането му в наш дългосрочен, удовлетворен и лоялен клиент. По отношение на ценовите нива в сайта на Книгоманиядаваме възможност на клиентите да се възползват от процентни намаления, които не са приложени в същия момент и в офлайн книжарниците ни.

Целта ни е да минимизираме вашите разходи и да се чувствате максимално удовлетворени от крайната цена. Добавена стойност към поръчката от Книгомания е бонус продукт, код за отстъпка при следваща покупка и бързата доставка (за София).

Оптимизацията и технологичната поддръжка на сайта на Книгомания гарантират сигурността на поръчката и трансакциите – клиентите могат да се чувстват защитени от интернет измами, злоупотреба с лични данни или банкова информация.

Предоставена е възможност и за пряк контакт с оторизирано лице от фирмата. Книгомания гарантира, че не манипулира информацията за продуктите и презентирането им. При нарушен търговски вид на артикулите поради престой в обект, клиентът е уведомяван по телефона за актуалното му състояние преди изпращане.