Новият роман на Е Л Джеймс "FREED" е сред най-четените книги на лято 2021!

Новият роман на Е Л Джеймс FREED (Освободен) е сред най-четените книги на лято 2021!  Той представя гледната точка на главния герой Крисчън Грей от третата книга „Петдесет нюанса освободени“ на бестселър поредицата „Петдесет нюанса сиво“. „FREED” на английски език можете да поръчате през сайта на Книгомания или да я намерите в книжарниците.

В „Освободени“ (FREED) Е Л Джеймс преразглежда света на „Петдесет нюанса сиво“ с по-дълбоко възприемане на любовната история, която завладя милиони читатели по целия свят. Сега страстта между Ана и Крисчън е по-силна от всякога. Двамата вдигат сватба и се вричат да бъдат заедно в добро и зло. Оказва се обаче, че им предстоят още трудности, с които тепърва ще се срещнат: Крисчън ще трябва да преодолее нуждата си от контрол и демоните от миналото, а Ана да се справи със страховете си, което се оказва изключително трудна задача, защото съдбата се обръща срещу тях.

Писателката Ерика Мичъл Ленард е родена в Лондон, завършва История в Университета в Кент. Работи като изпълнителен продуцент в телевизия. През 2009 г. започва да пише еротични разкази под псевдоним, вдъхновена от поредицата „Здрач“ на Стефани Майер. През 2011 г. публикува първия си роман „Петдесет нюанса сиво“ (Fifty Shades of Gray) като електронна книга, а за 2012-а и 2013-а е най-продаваният роман, с над 70 милиона екземпляра по света. През 2012 г. излизат следващите две книги от еротичната трилогия „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“. През 2015 г. Е Л Джеймс отново напомни за себе си с романа си „Петдесет нюанса сиво“, но разказан през погледа на Крисчън. През 2019 г. публикува самостоятелния и романтичен роман „Господинът“ (The Mister); уви, не постигна успеха на култовата поредица. Но пък още през 2012 г. Е Л Джеймс бе обявена за една от 100-те най-влиятелни личности в света.