Да остареем като парижанки – със стил, ирония и усмивка!

“Older But Better, But Older” - oт авторките на бестселъра „Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш” Каролин дьо Мегре и Софи Ма

„Възрастта е нещо, което няма значение. Освен, когато се отнася до сиренето“...

Представяме ви „Older But Better, But Older” – най-новото четиво за всички дами, които наближават заветните 40 години и са... ами леко стреснати от този факт. А не би трябвало! Защото, както ще се убедите сами, разлиствайки страниците на тази забавна, остроумна и в същото време изключително лична книга, това е етап от живота на всяка от нас, който трябва да приемем с усмивка. Защото, както всичко останало, и остаряването има своята хубава страна, стига да знаем как да я видим! Или да се посмеем върху нея!

В „Older but Better, But Older” си правят среща най-големите клишета, с които ще се сблъска всяка дама на прага на 40-те си години. С игриво остроумие, съвети и много смях, са представени различните аспекти от поведението на една французойка в този етап от живота й.

Каролайн и Софи правят шеметно завръщане към същността на всяка една жена, преминавайки през теми, които не са чужди за всяка една дама като любов, поведение, красота, мода, начин на живот, самостоятелност, отношения с любимите хора и т.н. Талантливи бохемки, борещи се срещу отживелиците, с кариери в областта на музиката, филмите, модата и издателския бизнес, те са нетипично откровени и открити, докато разбиват мит след мит... Шеметно и със стил!

Двете авторки са далеч от понятието за приличие и казват нещата с истинските им имена – не както искате да ги чуете, а както със сигурност не очаквате! Защото всички имаме нужда някой да каже на глас, че когато минем 30 години е съвсем нормално да не ни се ходи толкова по партита! Или че сме красиви и без грим въпреки малките бръчици около очите! И още по-малко – не трябва да смятаме, че след като искаме да си легнем рано, вместо да стоим до малките часове на денонощието на купон, сме „загубили“ живеца си...

Чрез забавни кратки истории, цени и забавни мисли, де Мегре и Мас ни превеждат през различните етапи на остаряването като една истинска парижанка – носталгична, но модерна. Ще се убедите сами – често е абсурдно, но абсолютно в десетката!