Кошница

Светлина по пътя

На склад
ISBN
9789542620532
29,95 лв.

Светлина по пътя има за цел да ви окуражи да реализирате визията си и не просто да постигнете успехи, а да придадете на живота си дълбок смисъл.

Повече информация
Автор Опра Уинфри
Страници 208
Корица твърда
Език български
Година 2022
Дата на получаване 25.11.2022 г.
Издателство Хермес
ID на книга 615854
ISBN 9789542620532
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Нови книги

Според Опра Уинфри „Всеки от нас има своя съществена роля в единното цяло на човечеството. Всичко, което трябва да направим, е да следваме своя път, за да я изпълним“.

Нека пътят ви към вашето предназначение започне оттук.Светлина по пътя има за цел да ви окуражи да реализирате визията си и не просто да постигнете успехи, а да придадете на живота си дълбок смисъл. В началото на всяка от десетте глави Опра Уинфри споделя житейски истории и послания, превърнали се в пътеводна светлина към най-добрата версия на живота й. След това тя представя мъдри прозрения на вдъхновяващи хора от различни сфери, които подтикват читателите да осмислят предназначението си и как да го изпълнят.

Високоуважавани личности като Екхарт Толе, Брене Браун, Елън Дедженеръс, Джейн Фонда и Джон Бон Джоуви споделят най-важните уроци, които са научили по пътя към живот, изпълнен със смисъл. Допълнени с над 100 красиви фотографии, мъдрите мисли в Светлина по пътя дават храна за размисъл и вдъхват смелост и страст на читателите да последват своето призвание.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Светлина по пътя
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.