Кошница 0

Защо никой не ми го е казал досега?

Няма наличност
ISBN
9789542839644
„Защо никой не ми го е казал досега?“ е истински наръчник по душевно здраве, в който са разкрити много от методите, използвани от скъпоплатените психолози, за да помагат на своите пациенти.

Доктор Джули Смит има близо милион последователи в „Инстаграм“ и 3,6 милиона последователи в „ТикТок“, а видеата ѝ имат над 43 милиона харесвания!

„Защо никой не ми го е казал досега?“ е истински наръчник по душевно здраве, в който са разкрити много от методите, използвани от скъпоплатените психолози, за да помагат на своите пациенти. Доктор Джули Смит обяснява на прост език експертните съвети, комбинирани с полезни техники за всичко, което животът може да изпречи на пътя ви. Психоложката обяснява нагледно как работи човешкият ум и дава насоки как да се поддържа здравето му всеки ден.

Част от разгледаните теми са:

  • Справяне с безпокойството и стреса;
  • Надмогване на критиката и неодобрението;
  • Борба с лошото настроение;
  • Изграждане на самочувствие;
  • Намиране на мотивация;
  • Умението да си прощаваш;
  • Превъзмогване на скръбта.

Тази книга се занимава с проблемите от всекидневието и предлага лесни, практични решения, които могат да променят живота ви към добро.

„В тази книга анализирам всичко, научено от мен като психолог, и обобщавам най-ценното познание, мъдрост и тех­ники от практиката, с които съм се сблъсквала и които са про­менили живота ми, както и живота на хората, с които съм рабо­тила. Тук ще получите яснота относно емоционалните си пре­живявания и ясна идея как да се справяте с тях.“
Джули Смит

Доктор Джули Смит, една от големите онлайн сензации, споделя вече и в книга дългогодишния си опит като клиничен психолог, за да покаже на всеки как да се справи с предизвикателствата на живота и как да подобри емоционалното и менталното си здраве.


Повече информация
Автор Джули Смит
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 12.08.2022 г.
Издателство Сиела
ID на книга 615159
ISBN 9789542839644
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Защо никой не ми го е казал досега?
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.